Stengt bibliotek

I forbindelse med at Rælingen bibliotek flytter til Ravinen, stenger vi dørene 9. april. I den forbindelse er det en del viktig informasjon vi ønsker å informere om. Siste åpningsdag før vi stenger er fredag 8. april, og siste frist for å få levert inn lån er fredag 27. mai 2022. Etter 27. mai vil det ikke lenger være mulig å levere inn lån.

HVA GJØR JEG MED DET JEG HAR LÅNT?

Alle får god lånetid på det de låner, med unntak av det vi låner inn til dere fra andre bibliotek. Det som er lånt fra andre bibliotek må leveres innen biblioteket stenger for innlevering.

Har du behov for lenger lånetid på det du har lånt, kan du fornye selv ved å logge deg på våre hjemmesider (hele døgnet), eller kontakte oss på telefon 63 83 52 41 mellom kl. 10.00 og 11.00 og kl. 13.00 og 14.00 mandag – fredag eller på e-post biblioteket@ralingen.kommune.no.

KAN JEG LEVERE INN DET JEG HAR LÅNT?

Du kan levere det du har lånt i kassa utenfor biblioteket fram til og med 27. mai 2022. Etter 27. mai 2022 vil det ikke lenger være mulig å levere noe til biblioteket. Årsaken til dette er at hele biblioteket skal pakkes ned og flyttes, og det vil ikke være praktisk gjennomførbart å ta imot noe etter denne datoen.

Du vil kune levere det du har lånt etter at biblioteket åpner igjen i Ravinen 3. september.

KAN JEG KONTAKTE BIBLIOTEKET MENS DERE HAR STENGT?

I perioden fra og med 9. april til og med 26. juni 2022 vil det være mulig å kontakte biblioteket på telefon 63 83 52 41 mellom kl. 10.00 og 11.00 og mellom kl. 13.00 og 14.00 mandag – fredag.

Det er som vanlig mulig å sende oss e-post på biblioteket@ralingen.kommune.no.

I juli vil det ikke være mulig å kontakte biblioteket på grunn av ferieavvikling.

KAN JEG BESTILLE OG HENTE BØKER?

Etter at vi stenger vil vi ikke lengre bestille noe for dere, og vi vil heller ikke plukke bestillinger som gjøres på nett.

Skulle du motta en hentemelding, kan du hente det du har fått beskjed om i Servicetorget i deres åpningstider mandag – fredag 08.00 – 15.30.

KAN JEG BESTILLE FRA ANDRE BIBLIOTEK?

Vi har stengt fjernlånet for Rælingen bibliotek, så det er ikke lenger mulig å selv bestille fra andre bibliotek. Har du behov for noe fra andre bibliotek, kan vi gjøre dette for deg, men vi stenger helt for lån fra andre bibliotek etter 1. april. Vi åpner igjen for dette i september.

Mens vi har stengt, kan dere bruke blant annet biblioteketekene i Lillestrøm og Lørenskog kommuner.

Velkommen til åpningsfest lørdag 3. september 2022!

Språkvelger