Når:
Pris:
Kontakt:
Birte Guttormsen

Har du historier å fortelle, men mangler mot eller kunnskap til å få det ned på papiret? Kanskje har du barnebarn som stiller spørsmål om ditt liv, men du merker at det er mye som er glemt? Eller er du rett og slett nysgjerrig og klar for å lære noe nytt? Da er dette kurset for deg!

Kursholder Kristi Kinsarvik har mastergrad i faglitterær skriving og har skrevet boken Barndom mellom øst og vest, som handler om egen oppvekst. På kurset vil hun snakke om hvordan vi kan få fram minner og huske mer enn vi tror, og også om hvordan vi endrer våre egne minner. Hun vil gi deg mot og hjelp til å komme i gang med skrivingen, og gi råd om hvordan du tar vare på det du har skrevet. Biblioteket byr på kaffe og noe søtt.

Det er gratis å delta på kurset, men det er begrensede plasser og derfor nødvendig med påmelding. Det gjøres ved å kontakte biblioteket på e-post, telefon, Facebook eller direkte i skranken. Arrangementet er en del av programmet til Verdensdagen for psykisk helse 2020.

Tilbakemeldinger fra andre bibliotek:

«Kristi Kinsarvik er en opplagt og kunnskapsrik foreleser som treffer sitt publikum. Vi hadde en lærerik og hyggelig ettermiddag da vi «tok vare på minnene» på Eidsvoll Bibliotek.»

«Kristi Kinsarvik var på Jevnaker folkebibliotek og hadde et inspirerende foredrag om hvordan man kan komme i gang med å skrive om sine minner. Hun tar utgangspunkt i boka si Barndom mellom øst og vest og gir anvendelige og håndfaste tips til for eksempel hvordan man kan huske bedre.»