Biblioteket tar koronaviruset på alvor

Rælingen følger rådene fra Rælingen kommune og Folkehelseinstituttet, og vil raskt gi publikum beskjed hvis det skulle skje endringer for deg som bruker biblioteket. Vi vurderer fortløpende om våre arrangement utsettes eller avlyses. Følg med under arrangementene på Facebook og våre nettsider.

Ta kontakt med oss på e-post, i Bibliofil-appen eller på telefon om du trenger å forlenge lån utover det du kan gjøre selv i appen og på våre nettsider.

Biblioteket gjør alt vi kan for å hindre spredning av koronasmitte. Våre ansatte er ekstra påpasselige med hoste- og håndhygiene, og vi oppfordrer gjestene våre til det samme. Vi følger rådene fra nasjonale myndigheter, og det innebærer at om du har vært i et område med vedvarende spredning av koronaviruset de siste 14 dagene, må vi dessverre be deg om å ikke besøke biblioteket.

Dette gjelder uansett om du føler deg syk eller ikke. Vi må også be deg utsette besøket hvis du de siste 14 dagene har vært i kontakt med koronasmittede personer, eller hvis du er i karantene.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon og lurer på om det kan være korona? Her er spørsmål og svar om koronaviruset på Rælingen kommunes nettsider.
Er du fremdeles i tvil, ring fastlege eller legevakt for vurdering.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til biblioteket når du er frisk igjen!
12. mars 2020
Skrevet av