Spørsmål og svar om koronastengt bibliotek - Questions and Answers regarding Corona closed library

Som et tiltak for å forebygge spredning av koronaviruset stenger biblioteket inntil videre. Alle arrangementer er avlyst. Har du behov for å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon under "kontakt oss" i fanen øverst på siden.

To help prevent the spread of the coronavirus, the library will be keeping closed for the public until further notice. All events are canceled. If you need to contact us, you will find contact information under "kontakt oss" in the tab at the top of the page.

Spørsmål og svar i forbindelse med at biblioteket holder stengt for å hindre spredning av koronavirus.

(sist oppdatert 20. mars kl. 14:30)

Kan jeg låne bøker, DVD-er eller annet materiale?
Nei, du kan ikke låne fysiske bøker, DVD-er eller annet materiale, men du kan lese bøker i bibliotekappen BookBites.

Will I be able to borrow books, DVDs, or other material from the library?
No, you will not be able to borrow any physical books, DVDs, or other material, but you can use the library app BookBite if you wish.

Kan jeg levere det jeg har lånt?
Nei, vi ber dere om å beholde lånt materiale til vi åpner igjen.

Will I be able to hand back material I've borrowed from the library?
No, please keep borrowed material until we're open again.

Får jeg purringer på det jeg har lånt?
Nei, vi sender ikke ut purringer så lenge vi har stengt.

Will I get late fees for what I've already borrowed?
No, we will not send out any late fees while we're keeping closed.

Kan jeg hente det jeg har bestilt?
Nei, vi behandler ingen bestillinger så lenge vi har stengt, men du beholder plassen din i køen.

Can I pick up my orders?
No, we will not process any orders as long as we are closed, but you will keep your place in the queue.

Jeg har fått hentemelding på noe jeg har bestilt – hva gjør jeg?
Det du har fått beskjed om å hente blir stående inntil videre.

I have received a notification for an order that I have made - what do I do?
The material that you have ordered will remain on the pick up shelf for the time being.

Kan dere bestille inn bøker, DVD-er eller annet materiale til meg fra andre bibliotek?
Nei, transporten mellom bibliotekene er for tiden stoppet, og det er ikke mulig å sende materiale mellom bibliotekene for tiden.

Is it possible for you to order interlibrary loans for me?
No, we are sorry to tell you that all transport between the libraries has been stopped, and it's not possible to send material betweel libraries at the moment.

Kan jeg bruke lesesalen?
Nei, den er stengt når biblioteket er stengt.

Can I use the reading room?
No, the reading room is closed when the library is closed.

Behandler dere e-post?
Ja, vi svarer på e-post ukedager.

Will you be answering e-mails?
Yes, we will be answering e-mails on weekdays.

Tar dere telefonen?
Ja, vi kommer til å ta telefonen mellom 10 - 15 på ukedager.

Will you be answering phone calls?
Yes, we will be answering the phone between 10 - 15 on weekdays.

13. mars 2020
Skrevet av