Trenger du å låne noe fra biblioteket til påske? Nå kan du bestille det du ønsker å låne ved å sende oss en e-post til biblioteket@ralingen.kommune.no senest innen fredag 3. april klokka 12:00.

Du må oppgi:

Lånernummer:
Navn:
Hva du ønsker å låne:

Hvis du ikke allerede er låner hos oss, eller har et nasjonalt lånekort, kan du registrere deg og få et digitalt nasjonalt lånekort hos Nasjonalbiblioteket.

Du kan sjekke katalogen vår eller i appen vår Bibliofil for å se om det du ønsker er noe vi har inne. Du kan selvfølgelig låne alle typer materialer, det være seg bøker, filmer, lydbøker eller spill.

Vi kan ikke garantere at vi har bøkene du/dere ønsker på biblioteket akkurat nå, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg, basert på hva du ønsker å låne!

Vet du ikke hva du ønsker å låne, kan vi finne noen bøker til deg basert på hva du liker å lese, alder, interesser og hva du har lest og likt tidligere. Da skriver du det i e-posten.

Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også inkludere dette i eposten du sender oss.

Bestillingen din vil blir gjort klar til deg og satt i poser. De kan hentes hos servicetorget på Rælingen rådhus til og med tirsdag 7. april 2020 kl 15:00.

OBS! Det vil ikke være mulig å levere lånt materiale.