Bytt klær i stedet for å kjøpe nytt – det er bedre for miljøet og lommeboka!

Vi ønsker alle velkommen til klesbyttemarked på biblioteket lørdag 12. mars fra kl. 11.00 – 14.00. Her kan du bytte til deg klær for både voksne og barn, og i alle størrelser. Klærne du tar med må være i så god stand at du kunne gitt dem til en venn, og ta gjerne med mest av det som passer til sesongen vi nå går inn i.

Det deles ut et klipp for hvert plagg som leveres, og disse brukes for å bytte til seg nye. Er du fersk forelder kan du få med deg plagg i størrelse 50 til 68 uten å levere inn klær. Plagg som blir til overs blir donert bort. Ønsker du bare å levere, tar vi imot donasjoner med glede!

Vi oppfordrer til å levere klær på forhånd fra 7. til 11 mars. Klær kan leveres til
Rælingen bibliotek i bibliotekets åpningstid. Torsdag 10. mars kan du levere i Øvre Rælingen kirke mellom kl. 11.00 og 15.00.

Byttemarkedet arrangeres av Rælingen bibliotek og DNK i Rælingen.