Bilde av mobiltelefon med "Bibliotek-siden" til BookBites.Den 17. august 2021 kom en oppdatering som gir bibliotek og brukere en helt ny BookBites-app. BookBites er bibliotekets app hvor man kan låne lydbøker og e-bøker, som man kan lese på nettbrett eller mobiltelefon. Oppdateringen er den største noen gang og den vil påvirke lånerne og bibliotekene. Dette innebærer at du må hente appen på nytt i din app-butikk (App Store for iOS-brukere, og Google Play for Android-brukere). Siden Android-brukere ikke har kunnet bruke BookBites i noen dager, er lånetiden utvidet med fem dager for aktuelle lån/eksisterende lån for disse lånerne.

Lånene og reservasjonene dine kommer med i den nye appen. Men det er viktig at du logger inn med din eksisterende bruker/konto. Velg: «Allerede bruker?/ Kom igang Logg inn» nederst på innloggingssiden for å logge inn på nytt.

Ikke all oversettelse fra dansk til norsk er kommet med i ny app. Det kommer i senere versjoner. Det er riktig app, selv om det noen steder er dansk tekst.

Den nye, oppdaterte appen vil ha enda bedre hjelpesider. Man vil finne svar på de fleste spørsmål rundt funksjonalitet der. Du kan sende BookBites tilbakemeldinger ved hjelp av et skjema på hjelpesidene i appen, for eksempel hvis det er noe som ikke fungerer slik det skal, du har en ide til ny funksjonalitet eller bare ikke forstår en av hjelpetekstene.

Har du fortsatt spørsmål vedrørende den nye appen, kan du sjekke ut support-sidene til BookBites.