6. november 2020 kom Rælingen kommune med nye smittevernstiltak i forbindelse med koronasituasjonen i kommunen og omliggende kommuner. Heldigvis trenger ikke biblioteket å stenge helt, men også vi må stramme inn. Vi får i første omgang endrede åpningstider ut november, og alle fysiske arrangementer avlyses ut året. Du finner alle våre digitale arrangementer på vår YouTube-kanal.

Åpningstider f.o.m. 10.11.2020:

Mandag og onsdag: 12.00 – 19.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 – 15.00
Lørdag 21.11. og 5.12.: 11.00 – 15.00

Smittevernsregler i biblioteket:

• Er du syk eller har luftveisymptomer kan du ikke gå inn på biblioteket.
  • Det er kun tillatt med 25 lånere inne i biblioteklokalet samtidig.
  • Hold minst én meter avstand.
  • Ved inngangen til biblioteket står håndsprit, og alle må desinfisere hendene før de går inn på biblioteket.
  • Ikke opphold deg unødvendig på biblioteket. Det er dessverre ikke mulig å sette seg ned, lese aviser eller magasiner, spille PlayStation, eller skrive ut dokumenter.
  • Lånere bes reservere det de vil låne via epost, telefon eller bibliotekets katalog på nett.
  • Låner får beskjed på sms/epost, når materialet er tilgjengelig. Materialet lånes ut på vanlig måte i skranken.
  • All betaling skjer ved bruk av Vipps.