Rælingen bibliotek følger kommunens smittevernstiltak, og har for tiden begrensede åpningstider. Så lenge vi ikke kan ha fysiske arrangementer i biblioteket, kan du finne alle våre digitale arrangementer på vår YouTube-kanal.

Åpningstider f.o.m. 04.01.2021:

Mandag, tirsdag og onsdag: 12.00 – 19.00
Torsdag og fredag: 12.00 – 15.00
Lørsdagsåpent kl. 11.00 – 15.00 følgende lørdager:
16. og 30. januar, 13. og 27. februar, 13. mars, 10. og 24. april, og 8. og 29. mai.

Smittevernsregler i biblioteket:

• Er du syk eller har luftveisymptomer kan du ikke gå inn på biblioteket.
  • Det er kun tillatt med 25 lånere inne i biblioteklokalet samtidig.
  • Hold minst én meter avstand.
  • Ved inngangen til biblioteket står håndsprit, og alle må desinfisere hendene før de går inn på biblioteket.
  • Ikke opphold deg unødvendig på biblioteket. Det er dessverre ikke mulig å sette seg ned, lese aviser eller magasiner, spille PlayStation, eller skrive ut dokumenter.
  • Lånere bes reservere det de vil låne via epost, telefon eller bibliotekets katalog på nett.
  • Låner får beskjed på sms/epost, når materialet er tilgjengelig. Materialet lånes ut på vanlig måte i skranken.
  • All betaling skjer ved bruk av Vipps.