Illustrasjon av strand med et palmetre til venstre, som har en liten sandhaug nederst ved stammen. Litt foran palmetreet, til høyre, ligger en badeball. Nederst i høyre hjerne ser vi en person med solbriller og badedrakt, som sitter på et pledd med ei strandveske til høyre. Personen sitter under en parasoll. Øverst til venstre er det ei sol som skinner, og øverst til høyre noen hvite sjøfugler.Rælingen bibliotek holder sommerstengt fra og med 5. juli til og med 8. august 2021. Alle lån som lånes før i stenger, med unntak av materiale lånt inn fra andre bibliotek, vil få innleveringsdato 23. august. Du kan levere i innleveringskassa utenfor døra til biblioteket, eller i postkassa utenfor hovedinngangen til rådhuset mens vi har stengt.

Hvis du har lånt materiale vi har bestilt inn fra andre bibliotek som forfaller i perioden 15. juli til 1. august, ber vi deg å fornye disse på «Mine sider» eller kontakte oss innen 15. juli for å fornyet disse lånene. Du kan eventuelt levere senest 15. juli.

Vi håper at alle på 1. – 7. trinn fortsatt er med på Sommerles selv om vi har stengt. Premier kan dere hente på andre bibliotek, eller etter at vi åpner igjen 9. august og helt fram til 31. august. Kodeordene legger vi ut på våre Facebook-sider hver mandag i perioden fram til vi åpner igjen.

I perioden 16. juli til 1. august vil det ikke være noen til å svare på e-post eller hente innleveringer. Vi oppfordrer lånere til å ikke levere i denne perioden.

Biblioteket åpner igjen mandag 9. august 2021 kl. 12.00, og vil være tilbake til normale åpningstider.