Den 16. august stenges appen BookBites ned. BookBites vil ikke kunne brukes før all aktuell data er migrert fra den gamle appen til den nye, oppdaterte appen. Dette vil etter planen være klart 17. august. Det er vanskelig å angi et nøyaktig tidspunkt, det kommer an på hvor lang tid selve flyttingen tar.

Oppdateringen innebærer at alle brukere må laste ned appen på nytt. Innloggingsinfo i ny app vil være den samme som i den gamle. Lånerne får med seg pågående lån, reservasjoner, huskelister og lesehistorikk til den nye, oppdaterte appen.

Den nye BookBites-appen vil få flere nye funksjoner, blant annet en ny, oppdatert profil hvor du kan legge til ulike påloggingsmuligheter, du kan sjekke antall samtidige lån du kan foreta på biblioteket ditt og mye mer. Grensesnittet oppdateres til et mer moderne brukergrensesnitt som støtter oppdaterte standarder for universell utforming. På hjemmesidene til BookBites finner du mer informasjon om hva som er nytt, samt svar på mange ofte stilte spørsmål om overgangen til ny BookBites-app.

OPPDATERING 18.08.2021, kl. 08:20

Den nye, oppdaterte BookBites-appen kan nå lastes ned i App Store. Android-brukere må vente litt til. Appen ligger til godkjenning i Google Play.

OPPDATERING 19.08.2021, kl. 16:20

Som meldt i går kan appen lastes ned for iOS-brukere i App Store. Søk BookBites, last ned appen og logg på med din eksisterende bruker.

Appen for Android-brukere ligger fortsatt til godkjenning hos Google. Vi har en dialog med dem og har inntrykk av at de forstår at det er mange lånere i Norge som venter på appen, men vi kan dessverre ikke si nøyaktig når appen kan lastes ned fra Google Play. Vi beklager dette på det sterkeste!

Siden en del BookBites-bruker derfor foreløpig ikke får lastet ned appen sin, har vi utvidet lånetiden for eksisterende lån for disse brukerne med fem dager, slik at de ikke mister boka de er i ferd med å avslutte. Reservasjoner kommer også med.