Tøynett full av ting lånt fra biblioteket.Nå kan du bestille det du vil låne fra biblioteket! Vi har åpnet for at du kan låne bøker, DVD-er, lydbøker og annet materiale vi låner ut ved å sende en e-post til biblioteket@ralingen.kommune.no.

Du må oppgi:
Lånenummer:
Navn:
Hva ønsker du å låne?

Vi vil plukke bøker fortløpende når vi kan, og vil sende deg en e-post når de er klare for å kunne hentes på servicetorget på Rælingen rådhus. OBS! Det vil ikke være mulig å levere tilbake lånt materiale før vi åpner igjen.

Se hva vi har ledig ved å søke i katalogen vår på nett.

Hvis du ikke allerede er låner hos oss, eller har et nasjonalt lånekort, kan du registrere deg og få et digitalt nasjonalt lånekort hos Nasjonalbiblioteket.

Vi kan ikke garantere at vi har bøkene du/dere ønsker på biblioteket akkurat nå, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg, basert på hva du ønsker å låne!

Vet du ikke hva du ønsker å låne, kan vi finne noen bøker til deg basert på hva du liker å lese, alder, interesser og hva du har lest og likt tidligere. Da skriver du det i e-posten.

Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også inkludere dette i e-posten du sender oss.