Åpen bok kvartveis dekket av en bukett hvite tulipaner. Oppe til høyre er det en kopp kaffe.

Foto: Pixabay

Snart er det påske, og også i år blir det hjemmepåske. Vi anbefaler å fylle tiden med noe koselig, for eksempel lese noen gode bøker, eller kanskje se en morsom film? Hos oss kan du låne bøker, spill (PS4 og Nintendo Switch) og DVD-er, og dette kan du bestille hos oss på e-post biblioteket@ralingen.kommune.no eller ved å reservere det du ønsker å låne i katalogen vår. Får å få lånt noe til påske, må vi ha bestillingen din senest torsdag 25. mars 2021. Du kan få noen gode tips fra vår digitale bokkafé påskespesial, som nå ligger ute på vår YouTube-kanal.

Det du låner fra vårt takeaway-tilbud kan du hente i servicetorget på Rælingen rådhus kl. 08.00 – 15.00, men de stenger dørene for påsken onsdag 31. mars 2021 kl. 12.00 (og setter pris på om du er der i god tid før de stenger).

Vi tilbyr også en rekke digitale tjenester, blant annet aviser, bøker på norsk og engelsk, og film. Våre digitale tilbud leveres av Viken fylkesbibliotek, så sjekk ut deres hjemmesider for å finne ut mer om disse.