Stativ med fargerike kleshengere med fargerike klær.Bytt klær i stedet for å kjøpe nytt, det er bedre for miljøet og lommeboka! Rælingen bibliotek og Kirken i Rælingen arrangerer også i år byttemarked for klær. Nytt av året er at vi tar imot klær både til barn og voksne!

Innlevering av klær

Vi oppfordrer til å levere klær på forhånd fra 11. til 15. oktober. Klær kan leveres til Rælingen bibliotek i bibliotekets åpningstid. Tirsdag og torsdag kan du levere i Øvre Rælingen kirke mellom 10.00 og 15.00.

Klærne må være hele og rene, og av plasshensyn tar vi ikke imot sommerklær som topper, shortser og badetøy. Det deles ut et klipp for hvert plagg som leveres, og disse brukes for å bytte til seg nye. Er du fersk forelder kan du få med deg plagg i størrelse 50 til 68 uten å levere inn klær. Plagg som blir til overs blir donert bort. Ønsker du bare å levere, tar vi imot donasjoner med glede.

Sted og tid

Byttemarkedet finner sted på Rælingen bibliotek lørdag 16. oktober 2021. Det er ikke lenger påmelding til bibliotekets arrangementer, så det er bare å møte opp når det passer i tidsrommet 11.00 – 15.00!