Grått pengeskrin med nøkkel i. Under og rundt ligger det penger, både sedler og mynter. Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

I resten av mai og juni gir Rælingen bibliotek purreamnesti! Det vil si at hvis du leverer det du har lånt inne utløpet av juni måned 2020, vil vi slette alle purregebyrer du har utestående.

Biblioteket holdt stengt i perioden 12. mars til 10. mai 2020 i forbindelse med koronapandemien. Selv om vi åpnet dørene igjen, og med det begynte å ta imot innleveringer av lånt materiale, fornyet vi alle utestående lån til 31. mai. Nå ønsker vi å få tilbake det dere har lånt, og ber dere derfor om å levere alt før vi stenger for sommerferien klokka 15.00 fredag 10. juli. Gjør du dette i resten av mai eller i juni, og har utestående purregebytrer sletter vi da altså disse.